Werken bij het Loodswezen

Werken bij het Nederlands Loodswezen loodsdienstcoordinator

De dag van José, Hoofd Loodsdienstcoördinatie

Loop een dag mee met José, Hoofd Loodsdienstcoördinatie Rijnmond.

08:00 uur
Na een aantal telefoontjes en wat verstuurde e-mails, heb ik om 09.30 uur de eerste afspraak van vandaag. Samen met een aantal collega’s ga ik op werkbezoek bij CGI (Voorheen Logica). CGI is één van de leveranciers die een belangrijke bijdrage levert aan onze primaire proces applicatie SPIL GIDS. Om meer beeld te krijgen van CGI is er een sessie georganiseerd bij het kantoor van CGI in Rotterdam. 

13:30 uur
Vervolgens om 13.00 uur, na de lunch bij CGI, ben ik onderweg naar het WPC. Hier ben ik om 13.30 uur. Ik heb
om 14.30 uur de volgende afspraken staan. Uiteraard ga ik eerst naar onze afdeling Loodsdienstcoordinatie. Hier praat ik even bij met de collega’s die op dat moment op post zitten. 

14:00 uur
En als ik hier dan toch ben, loop ik ook altijd even langs bij het Haven Coördinatie Centrum waar de  dienstleiders zitten. Op dat moment vindt er een wisseling van de wacht plaats en praten we meteen even bij.

14:30 uur
Om 14.30 uur heb ik de laatste afspraken. Er staan nog een aantal gesprekken op het programma. Deze neem ik af samen met de manager Operatie’s. Met een goed gesprek is om 16.30 uur mijn werkdag klaar.

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9