Werken bij het Loodswezen

De dag van Jasper student opleiding Master in Maritime Piloting  Loodswezen Scheldemonden

De dag van Jasper

Loop een dag mee met Jasper, student opleiding Master in Maritime Piloting, regio Scheldemonden. Het studiejaar is al op de helft. Nog een paar maanden te gaan tot het examen!

9:00 uur
Vanochtend om 09:00 uur begonnen met studeren. Ik leer het beste op het kantoor. Dit is een fijne omgeving en van alle gemakken voorzien. Het is van belang dat je goed bij blijft met de theorie!

De dag van Jasper student opleiding Master in Maritime Piloting  Loodswezen Scheldemonden13:00 uur
Om 13:00 uur was het wel genoeg voor de studie. Tijd voor wat praktijk. Ik heb een mooie reis uitgezocht en ging voor het eerst opvaren naar de nieuwe Kieldrechtsluis. Deze sluis is in juni 2016 in gebruik genomen en is de grootste sluis ter wereld!

De dag van Jasper student opleiding Master in Maritime Piloting  Loodswezen Scheldemonden15:35 uur
Om 15:35 uur liepen we de Kieldrechtsluis aan, dus alle hens aan dek. Tijdens het reizen is het leuk om andere culturen te ontmoeten. Zo hier ook met een voltallige Filipijnse bemanning.

De dag van Jasper student opleiding Master in Maritime Piloting  Loodswezen Scheldemonden17:30 uur
Na het afronden van deze reis om 17:30 uur was er nog tijd voor een afvaart van de Kallosluis in Antwerpen richting Vlissingen Rede. Een reis met een autoboot, voor een student aan de maat, maar leuk om te doen. Zo is deze dag van het studentenleven weer voorbij. Morgen weer een nieuwe.

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9