Werken bij het Loodswezen

de dag van Jan Jaap student master in maritime piloting

De dag van Jan Jaap

Loop een dag mee met Jan Jaap. Student opleiding tot registerloods in Rotterdam-Rijnmond, 33 jaar en met een passie voor vissen.

Vandaag weer begonnen met een gezonde dosis TOPO08:15 uur
Vandaag weer begonnen met een gezonde dosis TOPO! Plexiglas plaatje en hoppa; stiften en uitwissen, stiften en uitwissen, stiften en uitwissen. Op een gegeven moment blijft het dan toch hangen. Altijd heerlijk om de dag fris en fruitig mee te beginnen.

nog even alle strekkingen, lichtenlijnen, dieptes, bolderafstanden, havens en bedrijven in je geheugen opslaan10:00 uur
Na een paar verse bakken koffie nog even mijmeren over hoe de oude maas door het landschap kronkelt naar Dordrecht. Tegelijkertijd nog even alle strekkingen, lichtenlijnen, dieptes, bolderafstanden, havens en bedrijven in je geheugen opslaan. En telkens maar tegen jezelf blijven zeggen ’’Rustig blijven! Anderen is het ook gelukt!”

Algerasluizen via de Koningshaven13:00 uur
Zo snel even in SPIL gekeken of er nog een leuk reisje tussen zat. En ja, ik had mazzel! Er staat een top reisje tussen vanaf de Algerasluizen via de Koningshaven. Uiteraard even een fotootje appen naar de mede studenten. Dat is goed voor de onderlinge concurrentie.

dokking tussendoor bij Damen in de Eemhaven op de kruisdraad19:30 uur
Zo nog even een dokking tussendoor bij Damen in de Eemhaven op de kruisdraad. Wederom een hoop gezien en gedaan! Leuke dag! Nu weer snel naar huis. Even eten en dan nog maar even met Onderzoek & Ontwikkeling aan de slag. Of toch maar morgen…..?
Never a dull moment!

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9