Werken bij het Loodswezen

Loodsdienstcoordinator - Gezel Noord

Plaatsingsdatum: 12 mei 2020

Voor de afdeling Loodsdienstcoördinatie in de regio Noord (Eemshaven) zoeken wij een enthousiaste: Loodsdienstcoördinator/Gezel

De functie
Als Loodsdienstcoördinator bij het Loodswezen in de regio Noord ben je de spin in het web bij het coördineren  van de dagelijkse operatie. De registerloodsen aan boord van de zeeschepen zorgen voor de veilige en vlotte afwikkelingen van de scheepvaart in de regio Noord. Jij zorgt ervoor dat op elk loodsplichtig zeeschip dat de haven in- of uitvaart, op tijd de juiste loods aan boord is. Daarnaast verzamel en verwerk je alle beschikbare gegevens voorafgaand aan, tijdens en na de loodsreis in het planning- en inzetsysteem. Als gezel werk je naast de kapitein en stuurman op een van onze tenders. Je hebt veiligheidstaken en ondersteunt bij het aan boord zetten en afhalen van de loodsen.

De afdeling
De afdeling Loodsdienstcoördinatie en de varende dienst opereren vanuit het Nijlicht in de Eemshaven. De functie wordt uitgevoerd in een continudienstrooster.

Wij vragen
Je hebt mbo- werk- en denkniveau. Je hebt inzicht in logistieke- en planningsprocessen en kunt efficiënt de benodigde informatie verwerken. Je bent zelfstandig en besluitvaardig bij het maken van een ad hoc planning en inzet terwijl je ook vooruit kijkt, je kunt goed omgaan met plannen onder tijdsdruk met frequent wijzigende gegevens en omstandigheden en beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Daarnaast ben je ordelijk en alert en heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent bij voorkeur al in het bezit van een geldig vaarbevoegdheidsbewijs en van een Marcom B certificaat, of je bent bereid deze te halen. Kennis van het havengebied en de aanliggende bedrijven is een pré.

Wij bieden

  • Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving, dichtbij het operationele proces van de Loodsen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een dertiende maand, een vaste ploegentoeslag en studiefaciliteiten.

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jan Bregman via 06-22669788. Je schriftelijke sollicitatie kun je richten tot 26 mei 2020 richten aan Margot van Veelen, HR Adviseur, via onderstaande button

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9