Werken bij het Loodswezen

Assistent regio Controller Rijnmond

Plaatsingsdatum: 8 juni 2020

De functie

De functie van Assistent Regio Controller is gericht op het uitvoeren van de regionale planning- en control cyclus. De functie ondersteunt de Regio Controller bij het adviseren van het regionale bestuur en het MT. Je houdt je bezig met budgetbeheer, het maken van rapportages en analyses ten behoeve van het regionale MT en geeft mede uitvoering aan en houdt toezicht op de planning en control cyclus op regionaal niveau. Je beoordeelt regionale begrotingsvoorstellen (inclusief business cases) op inhoud en toetst ze op de vastgestelde richtlijnen.

De afdeling

De functie wordt uitgevoerd binnen de afdeling Facturatie en Administratie en is onderdeel van de regio Rotterdam-Rijnmond en Noord.

Wij vragen

Een afgeronde hbo opleiding in de richting Bedrijfseconomie, SPD of Accounting. Je hebt kennis van en ervaring met de eisen rondom de administratieve organisatie en planning en control cyclus en van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je hebt ervaring met SAP, én je bent een pro als het gaat om Excel.

Als persoon ben je initiatiefrijk en beschik je over het vermogen om problemen en vragen te analyseren en op te delen in hanteerbare proporties. Je bent in staat prioriteiten te stellen en de benodigde tijd, acties en middelen te bepalen om gestelde doelen te bereiken. Je bent actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen.

Wij bieden

  • Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand en studiefaciliteiten.
  • Een salaris van maximaal € 5.594,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Joan Spee, Regio Controller Rotterdam-Rijnmond en Noord, via telefoonnummer 088-900 3066. Je schriftelijke sollicitatie kun je tot en met 22 juni 2020 richten aan de afdeling HR via onderstaande solliciteer knop.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9