Werken bij het Loodswezen

Assistent Controller COD

Plaatsingsdatum: 30 september 2019

De afdeling

De functie wordt uitgevoerd binnen de afdeling Financiën en Control. Deze afdeling draagt zorg voor de statutaire planning en control cyclus, de cyclus van de tarieven en toezicht, de interne beheersing en financiële administraties voor Nederlands Loodswezen BV en de aan het Loodswezen gelieerde organisaties.

De functie

De functie van assistent controller Centrale Ondersteunende Dienst (COD) is gericht op het ondersteunen van de controller COD en de business bij de uitvoering van de planning en control cyclus binnen COD. De assistent controller COD ondersteunt budgethouders bij het opstellen van de begrotingen en business cases binnen COD. Daarnaast worden deze getoetst op het voldoen aan de hiervoor opgestelde richtlijnen. Je zorgt voor het opstellen van rapportages, signaleert en analyseert periodiek de afwijkingen tussen realisatie en begroting en de KPI’s binnen COD.

Wij vragen

Je hebt hbo- werk- en denkniveau en 3 tot 5 jaar werkervaring. Je hebt kennis van en ervaring met de eisen rondom de administratieve organisatie en planning en control cyclus en van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je hebt ervaring met SAP, heb je ervaring als key-user dan is dat een grote pré, én je bent een pro als het gaat om Excel. Als persoon ben je initiatiefrijk en beschik je over het vermogen om problemen en vragen te analyseren en op te delen in hanteerbare proporties. Je bent in staat prioriteiten te stellen en de benodigde tijd, acties en middelen te bepalen om gestelde doelen te bereiken. Je bent actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen.

Wij bieden

• Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand en studiefaciliteiten.
• Een salaris van maximaal € 4.819,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Arjo van Seventer, Controller COD, via telefoonnummer 088-9002424. Jouw sollicitatie kan je richten aan de afdeling HR

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9