Werken bij het Loodswezen

Medewerker Marketing en Communicatie

Plaatsingsdatum: 4 juni 2019

Op de afdeling Marketing & Communicatie op het kantoor Pistoolhaven is een vacature voor de functie van

Medewerker Marketing & Communicatie

 

De functie

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit (het voorbereiden van) de afhandeling van klantvragen en klachten. Je zorgt ervoor dat een dossier wordt aangemaakt van elke vraag/klacht en verzamelt informatie om de klantvraag te kunnen beantwoorden en betrekt hierbij ook de afhandeling van eventuele eerdere vragen/klachten. Je doet aan de manager Marketing & Communicatie en/of manager operaties een voorstel tot afhandeling en bewaakt de voortgang van de afhandeling van klantendossiers. Uiteraard zorg je ervoor dat alle dossiers up-to-date en geregistreerd in het CRM-systeem zijn. Je stelt periodieke rapportages en marktanalyses op over o.a. verrichtingen en omzet en op klantniveau ter voorbereiding van klantgesprekken door de voorzitter, manager operaties en/of manager Marketing & Communicatie. Je werkt mee aan de communicatie over onder meer tarieven en diensten. Je levert een bijdrage aan diverse projecten en werkt daarin nauw samen met collega’s van de daarbij betrokken afdelingen. Je levert een actieve bijdrage aan het relatiebeheer en structureel klantcontact.

De afdeling

De functie van medewerker Marketing & Communicatie wordt uitgevoerd binnen de afdeling marketing & communicatie van de regio Rotterdam-Rijnmond. Deze afdeling ontwikkelt, coördineert, adviseert, voert uit en bewaakt het marketing- en communicatiebeleid  en relatiebeheer voor de regio, is verantwoordelijk voor de Customer Service Desk.

Wij vragen

Je hebt hbo opleiding bij voorkeur in commerciële en/of logistieke richting. Je bent toe aan een tweede stap in je carrière en hebt aantoonbare kennis van de processen en partijen in de haven. Je hebt mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels. Kennis van Office, je kan moeiteloos werken met Excel, kennis van Dynamics is een pré. Je bent een kei in het maken van analyses en rapportages en hebt affiniteit met marketing. Je hebt bent alert op het nakomen van gemaakte afspraken en toezeggingen en werkt accuraat waardoor het klantdossier up-to-date is en de rapportages naar wens worden opgeleverd.

Wij bieden

Wij bieden een salaris overeenkomstig schaal 8 van de cao Loodswezen met een maximum van € 3.554 en een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een dertiende maand en studiefaciliteiten.

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gerrit Peekstok, manager Marketing & Communicatie, via telefoonnummer 088-900 3000. Een assessment kan deel uitmaken van de selectie procedure.

Je sollicitatie kun je richten tot en met 17 juni 2019 aan Marjolein Westdorp - HR adviseur, via onderstaande button solliciteer.

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9