Werken bij het Loodswezen

Loodsdienstcoördinator Rotterdam-Rijnmond

Plaatsingsdatum: 11 april 2019

 

Loodsdienstcoördinator

(gemiddeld 36 uur per week)

De functie
Als Loodsdienstcoördinator bij het Loodswezen in de regio Rijnmond ben je de spin in het web bij het coördineren  van de dagelijkse operatie. De registerloodsen aan boord van de zeeschepen zorgen voor de veilige en vlotte afwikkelingen van de scheepvaart in de regio Rotterdam- Rijnmond. Als loodsdienstcoördinator zorg je ervoor dat op elk loodsplichtig zeeschip dat de haven in- of uitvaart, op tijd de juiste loods aan boord is. Daarnaast verwerk je alle beschikbare gegevens voorafgaand aan, tijdens en na de loods reis in het planning- en inzetsysteem. Je signaleert afwijkingen en bijzonderheden, lost deze - waar mogelijk - zelfstandig op en voert overleg met de operationeel leidinggevende.

De afdeling
De afdeling Loodsdienstcoördinatie opereert vanuit het World Port Center Rotterdam aan de Wilhelminakade te Rotterdam. De functie wordt uitgevoerd in een continudienstrooster.

Wij vragen
Je hebt minimaal mbo-werk- en denkniveau. Kennis van de havens en vaarroutes binnen de regio is een pré. Je hebt kennis van en inzicht in logistieke- en planningsprocessen. Je bent besluitvaardig bij het inspelen op wijzigingen in de planning en inzet, stressbestendig voor het plannen onder tijdsdruk en frequent wijzigende gegevens en omstandigheden en beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen.  Verder beschik je ook over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wij bieden
Een salaris volgens schaal 8 van de cao Nederlands Loodswezen van maximaal € 3.554,- bruto per maand en een ploegentoeslag van € 850,- bruto per maand.

Nadere informatie en solliciteren
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elco Oskam - telefoonnummer 088-900 3002. Je schriftelijke sollicitatie kun je richten tot en met 25 april 2019 aan Margot van Veelen, HR adviseur via onderstaande button

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9