Werken bij het Loodswezen

Allround walmonteur

Plaatsingsdatum: 23 januari 2019

Bij de afdeling Onderhoud & Reparatie, een onderafdeling van de afdeling Vlootbeheer in een Hoek van Holland, is er een  vacature voor de functie van:

Allround walmonteur

De functie

Je voert vanaf de wal preventieve onderhoudswerkzaamheden, storingen en technisch uitzoekwerkzaamheden uit aan vaartuigen en walinstallaties. De werkzaamheden komt voort uit meldingen en onderhoudsplannen. Je signaleert defecten, repareert deze waar mogelijk en geeft complexe storingen door aan de chef werkplaats. Je draagt actief bij aan een hoger veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie door het aanspreken van collega’s en medewerkers op (potentieel) onveilige handelingen en situaties om persoonlijke ongevallen te voorkomen. Je geeft op verzoek gebruikers uitleg over technische installaties aan boord van de vaartuigen. De vaartuigen liggen in havens langs de gehele Nederlands kust. Je hebt een servicebus in bruikleen en draait mee met de landelijke storingsdienst.

De afdeling

De functie wordt uitgeoefend binnen de afdeling Onderhoud & Reparatie, een onderafdeling van de afdeling Vlootbeheer. De afdeling Vlootbeheer is verantwoordelijk voor het onderhoud en de inzetbaarheid van vaartuigen en walinstallaties, het ontwikkelen van plannen met betrekking tot onderhoud en vervanging van vaartuigen van het Nederlands Loodswezen B.V. De afdeling, gevestigd te Hoek van Holland, voert een 24-uurs storingsdienst uit

Wij vragen

Je hebt mbo werk- en denkniveau en kennis van en ervaring met het in gebruik zijnde onderhoudssysteem SAP. Je hebt bij voorkeur affiniteit met elektrische installaties. Daarnaast ben je in het bezit van autorijbewijs B. Je beschikt over een servicegerichte instelling voor het in bewerking nemen en opvolgen van defecten/ storingen. Je bent ordelijkheid en accuraat voor het administreren van onderhoud in het onderhoud systeem en je hebt organisatievermogen voor het voorbereiden en plannen van werkorders. Daarnaast beschik je over communicatieve vaardigheden voor het contact met bemanningsleden, monteurs en leveranciers en hebt je parate technische kennis ten behoeve van technische vraagstukken.

Wij bieden

Het salaris bedraagt minimaal € 2.911,- en maximaal € 3.898,- bruto per maand in overeenstemming met schaal 9 van de cao Loodswezen.

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rik Vermeulen, chef werkplaats via telefoonnummer 06-51216802. Je sollicitatie kun je richten tot en met 12 februari aan Carien van de Bree, HR adviseur, via onderstaande button

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9