Werken bij het Loodswezen

Werktuigkundige Swath

Plaatsingsdatum: 1 maart 2018

Het Nederlands Loodswezen zorgt ervoor dat elk jaar tienduizenden zeeschepen veilig en vlot ván en náár de Nederlandse havens worden geloodst. Ook de Vlaamse havens aan de rivier de Schelde behoren tot ons werkterrein. Aan deze unieke organisatie zijn naast ongeveer 460 loodsen ook circa 400 andere medewerkers verbonden. Voor de varende dienst in Vlissingen zoeken wij een:

werktuigkundige swath

De functie van werktuigkundige swath wordt uitgeoefend binnen de afdeling Vloot en Logistiek. Deze afdeling opereert als landelijke facilitaire dienstverlener voor het Loodswezen. Zij verzorgt het beloodsen, afhalen, plannen en vervoeren van de loodsen en adviseert managementteams. De functie van werktuigkundige swath komt voor in de regio Scheldemonden en wordt volgens diverse wachtenstelsels uitgeoefend.

De functie

Als werktuigkundige swath zorg je voor het inzetbaar houden van alle technische systemen aan boord van het vaartuig. Je verricht periodiek inspectie en onderhoud uit, bewaakt de voorraad en geeft bestellingen door aan de afdeling Inkoop. Je maakt het schip zee- of walklaar, overlegt indien nodig bij defecten/storingen met de superintendent en houdt toezicht op het bunkeren.

Als werktuigkundige swath ontvang je hiërarchisch leiding van de kapitein swath.

Wij vragen

Je hebt MBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van de opleiding stuurman / werktuigkundige technisch en hebt de vaarbevoegdheid 2e WTK <3000 kW. Je hebt een servicegerichte instelling voor het oplossen van defecten/storingen, hebt kennis van elektronica. Ook ben je ordelijk en accuraat.

Wij bieden

Een salaris volgens schaal 9 van de Cao Loodswezen en een ploegentoeslag van € 662,- bruto per maand.

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rob Vliegenthart, hoofd varende dienst, via telefoonnummer (0118) 48 95 75. Je sollicitatie kun je richten tot en met 15 maart 2018 aan Carien van de Bree - HR adviseur, via www.werkenbijhetloodswezen.nl


Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9