Werken bij het Loodswezen

Junior Loodsdienstcoordinator

Plaatsingsdatum: 2 oktober 2017

Het Nederlands Loodswezen zorgt ervoor dat elk jaar tienduizenden zeeschepen veilig en vlot ván en náár de Nederlandse havens worden geloodst. Ook de Vlaamse havens aan de rivier de Schelde behoren tot ons werkterrein. Aan deze unieke organisatie zijn naast ongeveer 460 loodsen ook circa 400 andere medewerkers verbonden. Voor de afdeling Loodsdienstcoördinatie in de regio Vlissingen zoeken wij een enthousiaste:

 

Junior loodsdienstcoördinator

(gemiddeld 36 uur per week)

De functie

Als loodsdienstcoördinator bij het Loodswezen in Scheldemonden ben je de spin in het web bij het coördineren  van de dagelijkse operatie. De registerloodsen aan boord van de zeeschepen zorgen voor de veilige en vlotte afwikkelingen van de scheepvaart in de regio. Als loodsdienstcoördinator zorg je ervoor dat op elk loodsplichtig zeeschip dat de haven in- of uitvaart, op tijd de juiste loods aan boord is. Daarnaast verwerk je alle beschikbare gegevens voorafgaand aan, tijdens en na de loods reis in het planning- en inzetsysteem. Je signaleert afwijkingen en bijzonderheden, lost deze - waar mogelijk - zelfstandig op en voert overleg met de operationeel leidinggevende.

De afdeling

De afdeling Loodsdienstcoördinatie opereert vanuit het kantoor aan de Commandoweg 50 te Vlissingen. De functie wordt uitgevoerd in een continudienstrooster.

 

Wij vragen

Je hebt minimaal mbo- werk- en denkniveau. Kennis van de havens en vaarroutes binnen de regio is een pré. Je hebt kennis van en inzicht in logistieke- en planningsprocessen. Je bent besluitvaardig bij het inspelen op wijzigingen in de planning en inzet, stressbestendig voor het plannen onder tijdsdruk en frequent wijzigende gegevens en omstandigheden en beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen.  Verder beschik je ook over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wij bieden

Een salaris volgens schaal 7 van de cao Nederlands Loodswezen van maximaal € 3.073,- bruto per maand en een ploegentoeslag van € 808,- bruto per maand.

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Cees Meijer –

0118-489574/0118-489500 /  0631658504. Je schriftelijke sollicitatie kun je richten tot en met

17 oktober 2017 aan Marjolein Westdorp, HR adviseur via e-mailadres sollicitatie@loodswezen.nl.

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9