Werken bij het Loodswezen

Junior Inzetplanner

Plaatsingsdatum: 12 juli 2017

Het Nederlands Loodswezen zorgt ervoor dat elk jaar tienduizenden zeeschepen veilig en vlot ván en náár de Nederlandse havens worden geloodst. Ook de Vlaamse havens aan de rivier de Schelde behoren tot ons werkterrein. Aan deze unieke organisatie zijn naast ongeveer 460 loodsen ook circa 400 andere medewerkers verbonden. Voor de afdeling Bemanningszaken in Hoek van Holland zoeken wij een enthousiaste:

Junior Inzetplanner

 (fulltime) 

 

De afdeling

De functie wordt uitgevoerd binnen de afdeling bemanningszaken, een subafdeling van vloot & logistiek in Hoek van Holland. Deze afdeling opereert als landelijke facilitaire dienstverlener voor het Loodswezen. Zij verzorgt het beloodsen, afhalen, plannen en vervoeren van Loodsen en adviseert regionale managementteams en directieraad ten aanzien van deze processen.

De afdeling bemanningszaken houdt zich bezig met het inzetten van operationeel personeel zodat aan alle kwantitatieve en kwalitatieve bemanningsvoorschriften wordt voldaan.

De functie

Samen met drie collega’s zorg je voor de bemensing van de vaartuigen en loodsdienstcoördinaties. Je verwerkt mutaties in het jaarrooster en optimaliseert dagelijks de operationele planning. Je bepaalt aan de hand van richtlijnen de toekenning van verlofdagen, en onderhoudt contact met de hoofden varende diensten en uitzendbureaus. Ook controleer je facturen van uitzendbureaus en onkostendeclaraties.  

De intern verplichte opleidingen en zeevaartkeuringen worden op basis van signaallijsten jaarlijks ingepland. Je verzorgt de aanvraag van vaarbevoegdheidsbewijzen en monsterboekjes van medewerkers.

Wij vragen

MBO/HBO werk- en denkniveau en affiniteit met logistieke processen. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Ook ben je integer en zorgvuldig, heb je een proactieve en doelgerichte instelling en ben je servicegericht.

Wij bieden

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en studiefaciliteiten.
  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.343,- bruto per maand op basis van een gemiddelde werkweek van 36 uur.

Je loopt een bereikbaarheidsdienst op basis van een rooster. Hiervoor ontvang je een maandelijkse vaste vergoeding

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Adrie Verbaan, hoofd bemanningszaken en landelijke pool, via 088-9002461. Je schriftelijke sollicitatie kun je tot 25 juli 2017 richten aan Margot van Veelen, HR adviseur, via www.werkenbijhetloodswezen.nl.

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor wordt onze website niet optimaal getoond. Upgrade daarom Internet Explorer naar minimaal versie 9